Min klinik til mindre husdyr er ikke så stor, men til alle almindelige ting som vaccinationer og sundhedseftersyn, tandrensninger, sterilisering af katte, kastrering af hunde, katte og kaniner, chipmærkninger, aflivninger osv osv  er mindre husdyr meget velkomne i min klinik. Hvis patienten kræver udstyr, som jeg ikke har på min klinik, så har jeg et rigtig godt samarbejde med mere specialiserede steder, så du altid kan føle dig tryg ved, at dit dyr får den bedst mulige behandling. 

Jeg indgår i et vagtsamarbejde, så derfor er det altid muligt at få fat på en dyrlæge døgnets 24 timer. Ring på 55 54 00 02 og aflyt telefonsvareren for info om, hvem man skal ringe videre til, hvis uheldet er ude.

Jeg har tidligere haft "Bonderup Dyrlægepraksis" som var en gammel landpraksis, med speciale i både kvæg, får, heste og mindre husdyr. Jeg overtog Bonderupdyrlægepraksis af dyrlæge Niels Erik Jensen i 2008.  5. januar 2015 har jeg flyttet min klinik hjem på min privat adresse - Lydehøjvej 1, 4735 i Mern og mit nye navn for mit firma er "Dyrlæge Mette", da det gamle Bonderup Dyrlægepraksis er misvisende i forhold til jeg bor i Mern.

Følg "Dyrlæge Mette" på Facebook og modtag relevante opdateringer med nyheder, tilbud, små historier og billeder fra hverdagen på klinikken 🙂