29-12-2016

Så fik jeg gået det meste af min hjemmeside igennem og lavet et par opdateringer rundt omkring og opdateret mine priser for 2017.

28-05-2015

Jeg har truffet den svære beslutning at jeg fremover kun skal arbejde fra min klinik her ved Mern i mit hjem og ikke længere være udkørende dyrlæge til fx heste. Det har ikke været let at træffe denne beslutning og jeg vil komme til at savne mine hestekunder (håber de fleste har hunde og katte de har lyst at komme med også) - men det er simpelthen nødvendigt at træffe nogle valg her i livet for at få hverdagen og enderne til at hænge sammen. Så derfor er beslutningen truffet og så må vi se om jeg i fremtiden vil revurderer den, eller hvordan det hele vil se ud. Men jeg må jo heldigvis sige jeg har mange smådyrskunder som har lyst at komme og besøge mig i min klinik og det er jeg utrolig glad og taknemmelig over!!!

22-01-2015

I dag har Zanne Jedig været på besøg og fået taget nogle billeder af min nye klinik herhjemme. Jeg har derfor frisket hjemmesiden lidt op med billeder af stedet :-)

20-11-2014

Som jeg allerede har skrevet om på min facebook side, så er planerne at flytte min lille klinik hjem hvor jeg bor ved Mern. Jeg har aldrig selv boet i Bonderup - selv om mange tror det, men det er kun en klinik jeg lejer. Jeg har derfor fået mulighed for at flytte den hjem på min privat adresse og derfor få nogle muligheder i hverdagen som jeg ikke har i Bonderup. Som mange sikkert har oplevet, så mangler der en form for venteværelse. Det er irriterende at komme i regnvejr og så ikke lige kan komme i tørvejr og vente til jeg er klar - dette vil der blive mulighed for når klinikken flytters hjem :-) Det har været en beslutning som har været længe undervejs og kommunen har også skulle give tilladelse til byggeriet - men nu arbejdes der ihvertigt på at vi snart kan blive færdige og åbne derhjemme. Jeg vil ikke sætte en endelig dato på nu, for det afhænger af hvornår vi bliver klar - men det bliver indenfor meget overskuelig fremtid.

konceptet bliver det samme som i Bonderup - kun mig som dyrlæge og ikke andet personale, men jeg glæder mig rigtig meget til at kunne byde jer velkommen derhjemme. Det ligger kun en halv times kørsel fra Næstved, så jeg håber bestemt rigtig mange af jer har lyst at tage en tur på landet for at komme til dyrlægen :-)

07-06-2014

Så fik jeg investeret i en ultralydsrenser til tænder på min lille klinik :-) Jeg er rigtig glad for den og jeg synes den gør et super godt stykke arbejde. Så nu er jeg klar til at tage imod en masse tandpatienter med masser af tandsten der skal renses af :-)

Derudover kan jeg også tage imod kaniner og marsvin til at få ordnet deres tænder, da jeg har investeret i en meget smart "tand-bænk". Der er indbygget varme så de små gnavere ikke mister kropstemperaturen i bedøvelsen og så har jeg købt diverse redskaber og kindposeholdere så man kan komme helt ind bagved og få slebet kindtænderne.