Hvem er jeg?

Jeg kan godt lide at udleve mine drømme - her er én af dem, nemlig at ride min Lusitano i min brudekjole.

Mit navn er Mette Skov Rasmussen og jeg er født 2. juni 1978. Jeg er uddannet dyrlæge på Landbohøjskolen (KVL eller KU-Life som det hedder nu). Under studierne har jeg været studievejleder en del år, da jeg godt kan lide at snakke med mennesker. Jeg anser mig selv som værende glad og udadvendt.

Før studierne arbejdede jeg ét år på Ammitbøl Skovgaard Forsøgsstation med både malkekøer og kødkvæg. Det gav mig en stor forståelse for landbruget og håndteringen af kvæg.

Hele mit liv har jeg selv haft heste og har redet en del konkurrencer i dressur, primært som pony-rytter på min pony Strauss. Jeg har reddet rigtig mange shows og andre sjove ting på min lusitano Zeloso - men da jeg mere og mere er gået over til malteser udstilling og opdræt - ja så bliver det ikke til så meget med hestene som tidligere.

I 2006 flyttede jeg til Mern sammen med Anders. Anders har en fårebesætning og en Border Collie som han hyrder fårene med. Så har jeg jo også min malteser Magic og derudover har vi også et par katte og papegøjen Zido hjemme hos os :-)

1. juli 2012 blev jeg mor til vores dejlige datter Silja og i februar 2013 startede jeg efter min barsel. Nu er det med at få puslespillet til at gå op med praksis og børnehave, men indtil videre går det da rigtig fint og vi finder gerne en løsning i planlægningen 🙂

Følg "Dyrlæge Mette"  på Facebook og modtag relevante opdateringer med nyheder, tilbud, små historier og billeder fra hverdagen på klinikken 🙂

Zeloso og jeg i Portugal da jeg købte ham. Marts 2011

Opvisning på Store Hestedag i Roskilde sep. 2013. Zeloso

Træning derhjemme på Zeloso juni 2011

Her er min malteser Magic (La Maison de Manon Mette´s Magic) som jeg går på hundeudstilling med i Danmark og udlandet - hun er stadig kun en lille baby hvalp på dette billede

Jeg er medlem af den danske dyrlægeforening og er bestyrelses medlem af lokal foreningen Præstø Amts Dyrlægeforening. Her møder jeg kollegaer i mit lokal område og deltager aktivt i alle vores arrangementer. Så selv om jeg er alene på klinikken har jeg heldigvis god sparring med andre dyrlæger i mit lokal område.