Gæstebog

Hjemmeside 26-09-2019

Anders Sortkjær

Der er ingen tvivl om du er en fantastisk dyrlæge, vi har benyttet dig flere gange til vores lille hunde og de er super glade for at se dig hver gang, fortsæt det gode arbejde, det er en fornøjelse at kende dig!

Hjemmeside 18-06-2019

Jytte Jensen

Har benyttet dig flere gange, men har aldrig set din gæstebog før nu, vil da gerne takke dig for den du er og måden du behandler dyrene på, flot arbejde og vil helt sikkert benytte dig igen, samt anbefale dig til andre!

05-02-2018

Hanne og Finn Petersen

Kære Mette

I dag har du vaccineret og chippet vores skønne kat Molly😸Både min mand og jeg var meget nervøse for hvordan det ville gå da hun er meget sky. Du tog hende med storm og der var ikke et kny/miav da du stak hende. Nu er vi hjemme i god ro og orden og hun har
spist og er helt tilfreds. Tak for en fantastisk god oplevelse😻

01-08-2015

Lea Sørensen

Hej Mette. Michael og jeg var nede hos dig for lidt tid siden for at få vaccineret Naomi og Ollie, to små Löwchen. Nu er jeg blevet helt i tvivl om de skal re-vaccineres efter fire uger eller om de fik det hele den dag? En anden hund jeg kender er nemlig
også lige blevet vaccineret og den skulle re-vaccineres, så jeg ville lige være sikker? Mvh. Lea Sørensen

26-11-2014

Christina E

De 4 killinger skal ha den 1 vac. Og ormekur

24-11-2014

Christina E.

Hej..

Jeg har 4 killinger der skal ha syndhedstjek og hvad der nu høre til og sterilisation/øre Tatoo hvad kommer det til at koste?

09-05-2014

Janne Hildebrand Petersen

Hej Mette Vores kat Sille hvor du fjernede knuden har det rigtig godt så det er bare så dejligt at det ikke var noget slemt. Du er bare en rigtig god og sød dyrlæge. Vil helt sikkert anbefale dig til andre

Hjemmeside 11-12-2013

Susanne

Rigtig god hjemmeside. Dejligt overskueligt og oplysende.
Fantastiske heste du har.
Og en guldklump ikke at forglemme.
Tak for din store indsats i går.

14-10-2013

Pia Runde Hansen

Takker af hele mit hjerte for din måde at takle min store smerte på og den måde du gav os tid til at sige farvel sammen, var langt fra mig selv og kunne ikke være på for andre end min elskede Sweetie.
Du er et vidunderligt menneske og en dyrlæge med
forståelse folk smerter og dyrets ve og vel, Tak, kære Mette <3

25-09-2013

Charlotte Viborg

Hej Mette.
har endnu ikke brugt dig som dyrlæge. men faldt ved et tilfælde over dit navn på nettet. jeg vil helt sikkert overveje at bruge dig, også fordi du ligger så tæt på hvor jeg bor.
Rigtig godt du har en hjemmeside. og at priserne ligger
herinde. det har gjort mig til en mulig kunde hos dig.
held og lykke fremover og jeg håber vi ses.

10-05-2013

Line Østerby Jonassen

Heej Mette:)
Super flot hjemmeside du har fået lavet dig:) Dejligt lige at se dig og få snakket lidt den anden dag:) vi må snart ses igen
Knus

Hjemmeside 09-05-2013

Connie Jensen

Hej Mette.

Glæder mig at du er begynt at arbejde i praksissen igen,glæder mig til at se dig her på Kennel Faxbo til de sædvanlige ting,som vaccinationer og så videre.