29-04-2014

Schæferhunden Yuri

 
Vi står i den situation at vi har en skøn schæfterhund som har boet hos os i en lille lejlighed i snart 3 måneder. Desværre er det sådan, at udlejer har gjort os opmærksomme på, at vi ikke må have dyr, hvilket vi naturligvis godt ved. Det har kunne lade sig gøre, da Yuri som han hedder, har været utrolig god til at være alene hjemme. Den sidste tid er han desværre begyndt at gø en smule, hvilket har været til stor irritation for de nærmeste naboer. 
Vi har sideløbende forsøgt at finde et godt hjem til ham, på schæfterhunden.dk, på forskellige facebooksider mv og det var ved at lykkedes flere gange. Her i weekenden var der en god veninde og hendes familie som gerne ville overtage ham. Han er på sin vis faldet godt til, der er mange børn og han omgås dem, på en rigtig god måde. Der er blot et par katte som Yuri ikke kan med. Han stresser og har svært ved at falde til ro. Og han forsøger af få fat i dem.
 
Det vi tænker kunne være godt for Yuri er, at han kommer ud på en gård, hvor der er tid og energi til ham, hvor han kan løbe og lege. Han er 4½ men er stadig meget glad for at løbe rundt. Det må helst ikke være for mange katte han skal forholde sig til. Og hvis, anbefales det, at der arbejdes målrettet på at han accepterer den/dem. 
 
Allerede her d. 1. maj har Yuri fundet en ny familie at bo hos 🙂