19-03-2015

Kælen kat Musho søger nyt hjem

Musho er en kastreret hankat på snart 3 år, der søger nyt hjem. Han er en særdeles kælen kat, der nyder livet udendørs, ligeså meget som han elsker at ligge og dase på sofaen. Det er dog vigtigt, at han har mulighed for at kunne gå ud i løbet af dagen, hvorfor jeg gerne ser, at han afsættes til en familie på landet. Da jeg anskaffede mig Musho, boede jeg selv på landet, men grundet nyt studie, har jeg været nødt til at flytte i lejlighed i Købehavn (jeg bringer selvfølgelig Musho, hvis interesse for dette), hvor Musho og min anden kat naturligvis er flyttet med.

 

Desværre må jeg erkende, at Musho absolut ikke fungerer i en lejlighed i byen, hvor han ikke har mulighed for at kunne gå ud, da han bliver rastløs. Han sidder flere gange i løbet af dagen foran døren, og håber på at blive lukket ud, og det piner mit hjerte at spærre ham inde på den måde. Han trives normalt helt fint med andre katte, men jeg tror desværre, at han er på grund af understimulation, bliver uvenner med min anden kat. Derfor ser jeg helst, at han bliver afsat til en ny familie så hurtigt som muligt.

Musho er meget kælen, men kan også sagtens finde ud af at passe sig selv, dog nyder han at få lov til at komme op og putte i sengen. Han er helt renlig og meget nem at passe og så nyder han bare al opmærksomhed fra både børn og voksne. Jeg håber der er et kærligt hjem, som gerne vil overtage min fantastiske kat.

Nu har den søde kat fundet en ny familie så den kan komme ud på landet igen :-)